Bona Lounge

Work with us
Contact us

Why us?

Love!

Happy guests are the daily goal of our team. In order to give joy to people, you must love them and be willing to serve them. This requires dedication, listening to the wishes of customers, goodwill with colleagues, creativity and even humor in dealing with non-standard situations. Also - strong inner passions. That's who we are and it's good for us to work together.

Grow!

The changing lifestyle and new needs of our customers are our engine for creating, innovating and changing ourselves. We draw inspiration from gastronomy and hospitality conferences, trips, exhibitions and trainings. We hear valuable insights on the latest trends working with foreign chefs and consultants. Growth is an integral part of our culture.

Experience!

There are really many aspects to our business for which the word exceptional fits. The location and reputation of the Apvalaus stalo klubas complex obliges us and encourages us to continue on this path. Exclusive venue, exclusive guests, exclusive mentors, exclusive meals, exclusive dinners, exclusive weddings, exceptional service, and many other exceptional things. It is a mosaic that creates a unique experience in our work.

Create and fail!

There is no good time to stop building, whether it is a time of rise or a crisis. Searching for innovations and their implementation in any area of the company's activities is a part of our daily life. However, it would be hesitant to say that all attempts end successfully. Yes, we also sometimes make mistakes and get stuck. But we take this as an experience, a lesson for the future, and as we stand up, we continue to look for innovation.

Join us

Mes nuolat laukiame atvirų, talentingų, norinčių augti ir išprotėjusių dėl svetingumo žmonių. Jei jauti, kad gali būti mūsų komandos ir pokyčių dalimi, junkis prie mūsų.

„Apvalaus stalo klubas“įsikūręs vienoje gražiausių Lietuvos vietų – Trakuose, ant Galvės ežero kranto. Įmonė gyvuoja daugiau nei 25 metus ir yra žinoma kaip viena iš svetingumo paslaugų pradininkių Lietuvoje. Kompleksą sudaro gurmaniškų patiekalų restoranas, pripažintas tarp 30 geriausių restoranų Lietuvoje, 17 kambarių prancūziško stiliaus viešbutis, demokratiška ir neformali „Bona picerija“bei moderni atvira „Bona Lounge“erdvė, pirčių ir poilsio zona. “Apvalaus stalo klube” yra organizuojami įvairūs verslo renginiai, rengiamos šeimos šventės, jubiliejai, krikštynos ir vestuvės. Išskirtinė “Apvalaus stalo klubo” vieta, unikalūs Trakų pilies vaizdai ir profesionalus aptarnavimas kuria svetingą atmosferą ir naujas galimybes.

Ieškome ir kviečiame prisijungti prie “Apvalaus stalo klubo” komandos

VIRTUVĖS ŠEFĄ – GAMYBOS VADOVĄ

Pagrindinės pareigos:

  • Vadovauti virėjų kolektyvui;
  • Valdyti maisto gamybos procesą ir patiekalų pralaidumąvirtuvėje;
  • Užtikrinti aukštą maistokokybę;
  • Organizuoti virtuvės procesus, pagal svečio vertės grandinę;
  • Kurti, periodiškai koreguoti ir diegti restorano meniu;
  • Organizuoti tiekimo procesą;
  • Ugdyti virėjų personalą ir komandinękultūrą;
  • Valdyti virtuvės padalinio biudžetą (darbo užmokestis, žaliavų savikainair kt.)

Papildomos pareigos:

  • Aktyviai reaguoti į svečių pasitenkinimo rodiklius ir spręsti problemas;
  • Bendradarbiauti su pardavimų, finansų, rinkodarosir kitaispadaliniais,siekiant įmonės tikslų;
  • Užtikrinti “Geros higienos praktikos taisyklių”, maisto saugos ir sveikatos bei saugos procedūrų diegimą ir laikymąsi;
  • Padėti įgyvendinti įmonės strategiją, siekiant produktyvumo ir svečių poreikių patenkinimo;

Mes tikimės, Jūs turite:

  • Vadovo maisto gamybospadaliniuipatirties arba mažiausiai 3 metųvyriausiojo virėjo darbo patirties(organizuojant darbą gurmaniškųpatiekalų ir/arba greito pralaidumo kasdienio maisto restorane);
  • Gebėjimąsuburtikomandą, dėmesįsutelkiantnuolatinei maisto kokybeiirpatiekalų pralaidumo didinimui;
  • Gebėjimąvaldyti tarpusavio santykius,daryti įtaką komandai ir didintiprisitaikymąpokyčiams;
  • LEAN procesų valdymo žinios ir patirtis būtų privalumas;
  • Kompiuterinio raštingumo žinias;
  • Užsienio kalbų (rusų, anglų) žinios būtų privalumas;
  • Vairuotojo teises ir vairuojate automobilį.

Mes siūlome:

  • Darbą su profesionalia ir dinamiška Besikeičiantys mūsų klientų poreikiai – tai mūsų variklis kurti, būti inovatyviems ir keistis patiems.
  • Unikalią ir geidžiamą darbo vietą- kompleksas yra įsikūręs vienoje gražiausių Baltijosšalių vietų
  • Profesinio augimodarbo aplinką, bendradarbiaujant su pripažintais Lietuvos ir užsienio virtuvės meistrais, dalyvaujant industrijos renginiuose ir mokymuose.
  • Glaudų bendradarbiavimą su įmonės savininkeįgyvendinant verslo plėtros projektus.
  • Motyvacinę ir premijavimo sistemą Jūsų pozicijai.
  • Transporto kaštų padengimą.
  • Konkurencingą atlygį nuo 2000 iki 3000 netto (fiksuota ir kintama dalis).

Kandidatavimui:

Prašome siųsti CV adresu [email protected] sunuoroda „Virtuvės šefas- gamybos vadovas“. Papildomai informacijai galite kreiptis nurodytu el. paštu. Konfidencialumą garantuojame.

Scroll to Top