Bona Lounge

Dirbk su mumis
Susisiekite

Kodėl mes?

Mylėk!

Laimingi svečiai - mūsų darbuotojų komandos kasdienis tikslas. Kad galėtum dovanoti džiaugsmą žmonėms, turi juos mylėti ir norėti tarnauti. Tam reikia atsidavimo, įsiklausymo į klientų norus, geranoriškumo su kolegomis, kūrybiškumo ir netgi humoro sprendžiant nestandartines situacijas. Taip pat - stiprios vidinės aistros. Tokie mes esame ir mums gera dirbti kartu.

Auk!

Besikeičiantis mūsų klientų gyvenimo būdas ir nauji poreikiai - tai mūsų variklis kurti, būti inovatyviems ir keistis patiems. Įkvėpimo semiamės gastronomijos ir svetingumo konferencijose, išvykose, parodose bei mokymuose. Vertingų įžvalgų apie naujausias tendencijas išgirstame dirbdami kartu su užsienio virtuvės meistrais ir konsultantais. Augimas – neatsiejama mūsų kultūros dalis.

Patirk!

Mūsų veikloje išties gausu aspektų, kuriems tinka žodis išskirtinis. „Apvalaus stalo klubo“ komplekso vieta ir reputacija mus įpareigoja ir skatina šiuo keliu eiti toliau. Išskirtinė vieta, išskirtiniai svečiai, išskirtiniai mentoriai, išskirtiniai patiekalai, išskirtinės vakarienės, išskirtinės vestuvės, išskirtinis aptarnavimas ir dar daug kitų išskirtinių dalykų. Tai mozaika, kurianti unikalią patirtį mūsų darbe.

Kurk ir klysk!

Nėra gero laiko nustoti kurti – ar tai būtų pakilimo metas, ar krizė. Naujovių paieškos ir jų diegimas bet kurioje įmonės veiklos srityje – mūsų kasdienos dalis. Tačiau būtų nenuoširdu teigti, kad visi bandymai baigiasi sėkmingai. Taip, mes irgi kartais klystame ir klumpame. Bet priimame tai kaip patirtį, pamoką ateičiai ir atsitiesę toliau ieškome naujovių.

Prisijunk prie mūsų

Mes nuolat laukiame atvirų, talentingų, norinčių augti ir išprotėjusių dėl svetingumo žmonių. Jei jauti, kad gali būti mūsų komandos ir pokyčių dalimi, junkis prie mūsų.

„Apvalaus stalo klubas“įsikūręs vienoje gražiausių Lietuvos vietų – Trakuose, ant Galvės ežero kranto.  Įmonė gyvuoja daugiau nei 25 metus ir yra žinoma kaip viena iš svetingumo paslaugų pradininkių Lietuvoje. Kompleksą sudaro gurmaniškų patiekalų restoranas, pripažintas tarp 30 geriausių restoranų Lietuvoje, 17 kambarių prancūziško stiliaus viešbutis, demokratiška ir neformali „Bona picerija“bei moderni atvira „Bona Lounge“erdvė, pirčių ir poilsio zona. “Apvalaus stalo klube” yra organizuojami įvairūs verslo renginiai, rengiamos šeimos šventės, jubiliejai, krikštynos ir vestuvės. Išskirtinė “Apvalaus stalo klubo” vieta, unikalūs Trakų pilies vaizdai ir profesionalus aptarnavimas kuria svetingą atmosferą ir naujas galimybes.

Ieškome ir kviečiame prisijungti prie “Apvalaus stalo klubo” komandos 

VIRTUVĖS ŠEFĄ – GAMYBOS VADOVĄ

Pagrindinės pareigos:

  • Vadovauti virėjų kolektyvui;
  • Valdyti maisto gamybos procesą ir patiekalų pralaidumąvirtuvėje;
  • Užtikrinti aukštą maistokokybę;
  • Organizuoti virtuvės procesus, pagal svečio vertės grandinę;
  • Kurti, periodiškai koreguoti ir diegti restorano meniu;
  • Organizuoti tiekimo procesą;
  • Ugdyti virėjų personalą ir komandinękultūrą;
  • Valdyti virtuvės padalinio biudžetą (darbo užmokestis, žaliavų savikainair kt.)

Papildomos pareigos:

  • Aktyviai reaguoti į svečių pasitenkinimo rodiklius ir spręsti problemas;
  • Bendradarbiauti su pardavimų, finansų, rinkodarosir kitaispadaliniais,siekiant įmonės tikslų;
  • Užtikrinti “Geros higienos praktikos taisyklių”, maisto saugos ir sveikatos bei saugos procedūrų diegimą ir laikymąsi;
  • Padėti įgyvendinti įmonės strategiją, siekiant produktyvumo ir svečių poreikių patenkinimo;

Mes tikimės, Jūs turite:

  • Vadovo maisto gamybospadaliniuipatirties arba mažiausiai 3 metųvyriausiojo virėjo darbo patirties(organizuojant darbą gurmaniškųpatiekalų ir/arba greito pralaidumo kasdienio maisto restorane);
  • Gebėjimąsuburtikomandą, dėmesįsutelkiantnuolatinei maisto kokybeiirpatiekalų pralaidumo didinimui;
  • Gebėjimąvaldyti tarpusavio santykius,daryti įtaką komandai ir didintiprisitaikymąpokyčiams;
  • LEAN procesų valdymo žinios ir patirtis būtų privalumas;
  • Kompiuterinio raštingumo žinias;
  • Užsienio kalbų (rusų, anglų) žinios būtų privalumas;
  • Vairuotojo teises ir vairuojate automobilį.

Mes siūlome:

  • Darbą su profesionalia ir dinamiška Besikeičiantys mūsų klientų poreikiai – tai mūsų variklis kurti, būti inovatyviems ir keistis patiems.
  • Unikalią ir geidžiamą darbo vietą- kompleksas yra įsikūręs vienoje gražiausių Baltijosšalių vietų
  • Profesinio augimodarbo aplinką, bendradarbiaujant su pripažintais Lietuvos ir užsienio virtuvės meistrais, dalyvaujant industrijos renginiuose ir mokymuose.
  • Glaudų bendradarbiavimą su įmonės savininkeįgyvendinant verslo plėtros projektus.
  • Motyvacinę ir premijavimo sistemą Jūsų pozicijai.
  • Transporto kaštų padengimą.
  • Konkurencingą atlygį nuo 2000 iki 3000 netto (fiksuota ir kintama dalis).

Kandidatavimui:

Prašome siųsti CV adresu [email protected] sunuoroda „Virtuvės šefas- gamybos vadovas“. Papildomai informacijai galite kreiptis nurodytu el. paštu. Konfidencialumą garantuojame.

Scroll to Top